Zomercursus Italiaans

Wilt u een zomercursus Italiaans volgen, maar niet naar Italië reizen? Geef u dan op voor een zomercursus Italiaans in het Drentse Veenhuizen!

Een intensieve conversatiecursus waarin u uw Italiaans kunt verbeteren, opfrissen, oefenen met Italiaans praten en de ‘spreekdrempel’ verlagen. Benvenuti, welkom!

 

De zomercursus gevorderden loopt van maandag 2 t/m vrijdag 6 juli 2018.

De zomercursus gevorderde beginners van maandag 16 t/m vrijdag 20 juli 2018.

 

Conversatieles Italiaans

Vijf dagen conversatieles aan de hand van allerlei thema’s – literatuur, reizen, cinema, natuur, cultuur, land & volk én de laatste nieuwtjes uit Italië.

Grammatica komt in deze cursus wel aan bod, maar de grammatica-onderwerpen die we behandelen zijn ‘dienend’. De ervaring leert dat spreken het moeilijkste onderdeel is van een taalstudie. De nadruk van de cursus ligt dan ook op het spreken en verstaan van de taal. Tijdens de cursus spreken we daarom zoveel mogelijk Italiaans!

 

Docent: Harriët van den Heuvel

 

Niveau

Het niveau van de zomercursus voor gevorderden ligt op ca 4e jaar. Heeft u ca 3-4 jaar Italiaanse les gehad (reguliere cursussen van 1x per week)? Dan is deze cursus voor u geschikt.

 

Het niveau van de zomercursus voor gevorderde beginners ligt op ca 2e jaar. Heeft u 1-2 jaar Italiaanse les gehad (reguliere cursussen van 1x per week)? Dan sluit deze cursus aan bij uw niveau.


Lesdata

De zomercursus Italiaans voor gevorderden loopt van ma 2 t/m vrij 6 juli 2018.

De zomercursus Italiaans gevorderde beginners loopt van ma 16 t/m vrij 20 juli 2018.

 

Lestijden

De conversatieles loopt van 9.15-12.30 uur, inclusief een kwartier pauze. Van 12.30-13.15 is er een lunch. Van 13.30-15.00 uur werkt u in de klas gezamenlijk aan groepsopdrachten en zelfstandig aan individuele huiswerkopdrachten. U krijgt daarbij begeleiding en kunt uw vragen voorleggen.

 

Leslocatie

De vakantiecursussen Italiaans vinden plaats in Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen, nabij Assen in Drenthe.

 

Kosten

De kosten van de zomercursus Italiaans bedragen € 375,-. Het cursusgeld is inclusief lesmateriaal (dit krijgt u in de les) en inclusief koffie, thee en een lunch.

 

Workshop Italiaans: aanmelding

Wilt u zich aanmelden voor een van de zomercursussen Italiaans in Veenhuizen of wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de cursusopzet of het lesniveau? Bel of mail en u weet snel hoe en wat!