Zomercursus Italiaans

Wilt u een zomercursus Italiaans volgen, maar niet naar Italië reizen?

Geef u dan op voor de vakantiecursus Italiaans in het Drentse Veenhuizen: een intensieve conversatiecursus voor gevorderden van maandag 2 t/m vrijdag 6 juli 2018.

 

Vijf dagen conversatieles aan de hand van allerlei thema’s – literatuur, politiek, reizen, cinema, natuur, cultuur, land & volk én de laatste nieuwtjes uit Italië.

Grammatica komt in deze cursus wel aan bod, maar de grammatica-onderwerpen die we behandelen zijn ‘dienend’. De ervaring leert dat spreken het moeilijkste onderdeel is van een taalstudie. De nadruk van de cursus ligt dan ook op het spreken en verstaan van de taal.
Tijdens de cursus spreken we daarom uitsluitend Italiaans!

 

Niveau

Het niveau van de zomercursus ligt op ca 4e jaar. Heeft u ca 3-4 jaar Italiaanse les gehad (reguliere cursussen van 1x per week) en wilt u uw Italiaans verbeteren, opfrissen, oefenen met Italiaans praten en de ‘spreekdrempel’ verlagen? Dan is deze cursus zeker iets voor u.

 

Lesdata

De zomercursus Italiaans duurt 5 dagen en loopt van maandag 2 t/m vrijdag 6 juli 2018.

 

Lestijden

De conversatieles loopt van 9.15-12.30 uur, inclusief een kwartier pauze. Van 12.30-13.15 is er een lunch; ook tijdens de lunch spreken we alleen Italiaans. Van 13.30-15.00 uur werkt u in de klas gezamenlijk aan groepsopdrachten en zelfstandig aan individuele huiswerkopdrachten. U krijgt daarbij begeleiding en kunt uw vragen voorleggen.

 

Leslocatie

De lessen Italiaans vinden plaats in Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen, nabij Assen in Drenthe.

 

Kosten

De kosten van de zomercursus Italiaans voor gevorderden bedragen € 375,-. Het cursusgeld is inclusief lesmateriaal (dit krijgt u in de les) en inclusief koffie, thee en een lunch.

 

Aanmelding

Wilt u zich aanmelden voor de zomercursus Italiaans in Veenhuizen of wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de cursusopzet of het lesniveau? Bel of mail en u weet snel hoe en wat!