Disclaimer

Aansprakelijkheid
De website www.cursus-italiaans.com is eigendom van Istituto Italia, instituut voor de Italiaanse taal en cultuur te Veenhuizen. Istituto Italia besteedt de grootste aandacht aan de informatie die zij op haar site plaatst. Desondanks kan het gebeuren dat deze informatie onjuistheden bevat. Istituto Italia kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor de mogelijke gevolgen van eventuele onjuistheden.

 

Auteursrechten
Istituto Italia bezit het auteursrecht op alle teksten en foto’s op haar site. Het is derhalve niet toegestaan de informatie op deze site op welke manier dan ook op te slaan, te kopiëren of te verspreiden zonder vooraf uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te hebben gekregen van Istituto Italia.

 

Linkopname
Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van Istituto Italia een link of sublink van de website www.cursus-italiaans.com op een andere website te plaatsen. Voor meer informatie over het plaatsen van links kunt u een e-mail sturen (zie de pagina Contact).