Cursus Italiaans Groningen, Roden en Leek

Wie Italiaans wil leren nabij Groningen, kan terecht bij Istituto Italia in Veenhuizen. Dit taalinstituut verzorgt cursussen Italiaans voor beginners en gevorderden. De Italiaanse les in Veenhuizen wordt bezocht door cursisten uit Groningen en omstreken, maar ook veel mensen uit plaatsen als Roden en Leek volgen een cursus Italiaans in Veenhuizen.

In de lessen wordt niet alleen aandacht besteed aan de Italiaanse taal, maar ook aan land en volk. Van Italiaanse kunst tot gebarentaal en van espresso tot de Italiaanse ‘cinema’.

 

Cursussen Italiaans voor beginners en gevorderden

Eind sept/begin okt 2020 starten er reguliere cursussen Italiaans voor beginners en gevorderden: een 1e jaar (basiscursus Italiaans), een 2e jaar (Italiaans gevorderde beginners), een 3e jaar (gevorderden Italiaans) en een cursus Italiaans conversatie (ca 4e jaar). Deze taaltrainingen Italiaans lopen tot ca april 2021.

 

De nadruk ligt tijdens de Italiaanse les op het leren spreken en verstaan van het Italiaans, maar ook schrijven, lezen en natuurlijk Italië en de Italianen komen aan bod. In de conversatiecursus Italiaans ligt de focus volledig op de spreekvaardigheid Italiaans.

De Italiaanse cursussen wordt gegeven in Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen. Een schitterend rijksmonument gelegen aan de doorgaande weg N919 en met de auto makkelijk te bereiken vanuit plaatsen als Groningen, Roden en Leek. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur. Vanuit Groningen bent u binnen een half uur op de Italiaanse les. En als u iets te vroeg bent, kunt u vast een cappuccino nuttigen om in Italiaanse sferen te komen.

 

Zin in een cursus Italiaans in de omgeving van Groningen?

Op deze site leest u meer over de Italiaanse les. En wilt u nog meer weten of wilt u zich aanmelden voor een cursus Italiaans voor beginners of gevorderden, bel of mail dan gerust! U vindt alle gegevens van Istituto Italia op de contactpagina.

Wilt u per direct een Italiëgevoel? Like dan de Facebookpagina van Istituto Italia, vol informatie over Italië, het Italiaans en de Italianen: www.facebook.com/IstitutoItalia