Cursus Italiaans Assen

Italiaans leren? Volg een cursus Italiaans in de regio Assen! Istituto Italia verzorgt cursussen Italiaans voor beginners en gevorderden in Veenhuizen, centraal gelegen tussen Assen en Oosterwolde.

 

Het cursusaanbod

Eind sept/begin okt 2020 starten de cursussen Italiaans voor beginners en gevorderden. Het 1e jaar (beginners), 2e jaar (gevorderde beginners), 3e jaar (gevorderden) en de conversatiecursus Italiaans (gevorderden ca 4e/5e jaar). Deze cursussen lopen tot ca begin april 2021.

 

In de cursussen ligt de nadruk tijdens de Italiaanse les op het leren spreken en verstaan van het Italiaans, maar ook schrijven, lezen en natuurlijk Italië en de Italianen komen aan bod.

In de conversatielessen Italiaans wordt alleen Italiaans gesproken.

De Italiaanse cursussen wordt gegeven in Het Verenigingsgebouw. Een schitterend rijksmonument gelegen aan de doorgaande weg N919 en met de auto makkelijk te bereiken vanuit plaatsen als Groningen, Roden en Leek. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur. Vanuit Assen en Kloosterveen bent u in een kwartier op de Italiaanse les. En als u iets te vroeg bent, kunt u vast een cappuccino nuttigen voor het ‘Italiëgevoel’.

 

Start nu een cursus Italiaans in de regio Assen

Meer weten over de cursussen Italiaans in Veenhuizen bij Assen en Kloosterveen? Neem dan op uw gemak een kijkje op deze website. Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor een cursus Italiaans? Mail of bel even! U vindt alle gegevens op de contactpagina. Benvenuti!

En like vast onze Italië Facebookpagina om meteen in Italiaanse sferen te komen:
www.facebook.com/IstitutoItalia